Directeur Productie m/v (Luchtkanalen & -technische componenten)


Mooie uitdaging voor een ervaren verandermanager met kennis & ervaring in de metaal.


  • Wil jij de eindverantwoordelijkheid van een productiebedrijf in de metaal?
  • Gaat je hart sneller kloppen van mooie verbeter- en optimalisatietrajecten?
  • Ben je een strateeg die weet hoe je mensen motiveert en verbindt?
  • Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Nieuwe omgeving en nieuwe prikkels?

Wie zijn wij?

Vink Groep, gevestigd in Katwijk, heeft meerdere oplossingen op het gebied van schone lucht om in te werken of om in te produceren, onder zo optimaal mogelijke condities. De bedrijven binnen de Vink Groep ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de luchttechnische infrastructuur bij bedrijven. En dat doen ze overal: wereldwijd. Ze maken een verbinding tussen de bedrijven binnen de Groep en haar klanten. Ze luisteren, denken mee en zoeken telkens weer naar de beste oplossing.

Wij zoeken een Directeur Productie bij Vink Products, tevens gevestigd in Katwijk. Vink Products fabriceert rechthoekige, ronde en ovale luchtkanalen, maar ook luchttechnische componenten zoals buitenluchtroosters en dakkappen van gegalvaniseerd staal, aluminium, RVS, blank staal en kunststof. De organisatie bestaat uit de afdelingen Plaatwerkerij, Constructie, Logistiek en een Technische Dienst. In totaal werken er zo’n 55 fte in dagdienst. De afdelingen worden aangestuurd door een Teamleider.


Zorg jij voor frisse wind?

Het is de uitdaging om de dagelijkse gang van zaken door te laten gaan en gelijktijdig in te spelen op de aankomende veranderingen. Denk hierbij aan het optimaliseren van productielijnen, het op orde houden van de personeelsbezetting, efficiency e.d. Het behalen van de planning, kwaliteit en efficiency zijn belangrijke uitgangspunten. Het is aan jou om de juiste afwegingen te maken voor de korte, middellange en lange termijn, waarbij je KPI’s als uitgangspunt neemt.

Veranderingen gaan gepaard met weerstand. Daarom is het van belang dat je er voldoening uit haalt met verandertrajecten bezig te zijn. Je bent een ‘mensenmens’ in hart en nieren. Je weet hoe je mensen intrinsiek moet overtuigen en draagvlak creëert binnen organisaties. Als Directeur Productie werk je nauw samen met de Directeur die o.a. voor Vink Products verantwoordelijk is.


Wat vragen wij?

Ervaring als productiemanager binnen de metaalsector is een must. Je beschikt over het vermogen om strategische planningen te maken en die te vertalen naar tactische en operationele doelstellingen voor de verschillende afdelingen. Dat doe je niet alleen op basis van jouw sterk ontwikkelde onderbuikgevoel, maar vooral door analytisch en gefundeerde beslissingen te nemen. Je bent van nature iemand die continue nieuwe kansen en mogelijkheden onderzoekt. Je bent gewend haalbaarheid en kosten/baten analyses op te stellen en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je bent een integere en ondernemende verandermanager, met een sterk ontwikkelde financiële kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je dwingt het succes af en weet het vertrouwen van mensen te winnen, ze te overtuigen van de noodzaak van de verandering. Je neemt ze mee in de nieuwe ontwikkelingen en maakt het bedrijf klaar voor de toekomst.


Wat bieden wij?

Vink Groep is een verzameling van zeer professionele bedrijven die samen alle vraagstukken op het gebied van luchtbehandeling kan oplossen. De Groep is ontstaan vanuit een familiebedrijf en ondanks de groei naar ongeveer 180 medewerkers is zij nog steeds een platte en informele organisatie met oog voor de mens. Er is een laag personeelsverloop en medewerkers zijn graag langdurig aan de Groep verbonden.

Wij bieden jou de mogelijkheid om de door jou opgedane kennis en ervaring in alle volledigheid toe te passen bij Vink Products.  Samen gaan jullie de toekomst vormgeven en realiseren. Een unieke kans met veel uitdaging en mogelijkheden binnen een technische omgeving. Vanzelfsprekend hoort bij deze functie een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag je CV met een korte motivatie. Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel dan gerust even met onze recruiter Marcel Ruwers via telefoonnummer 06 – 121 797 05.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werving i.s.m. www.bureauopaan.nl


Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.