Ervaren Projectmanager Utiliteit – Boxtel (FT)

Houd jij als Projectmanager uitstekend overzicht over je projecten? Help je graag mee aan het verder professionaliseren van een groeiend familiebedrijf? Inteco uit Boxtel, produceert zeer succesvol compleet geïntegreerde klimaatplafonds en plafond inductie-units voor de utiliteitsbouw.


 • Standplaats: Boxtel;
 • Salaris: in overleg;
 • Ervaring: meerdere jaren ervaring als Projectmanager Utiliteit


 • Een functie met veel vrijheid en de daarbij behorende verantwoordelijkheid;
 • Bouw jij met ons mee aan top-projecten van bijzondere opdrachtgevers zoals Shell, WTC Amsterdam, Booking.com, Radboud?
 • Wil jij je kennis en ervaring graag toepassen op een organisatie die nog volop in ontwikkeling is?

Wat ga je doen bij Inteco?


Je hebt meerdere interessante projecten tegelijkertijd onder je vleugels, die gebaat zijn bij jouw wijze van organiseren, communiceren, plannen en je doortastend financieel inzicht. Doordat je gewend bent om in een projectorganisatie te werken, weet je precies bij wie je voor welke (technische) expertise kan aankloppen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het project van de klant ‘van A tot Z’ op de juiste manier door alle afdelingen van de organisatie heen wordt geleid. LEAN en BIM zijn dan ook geen geheim voor jou. Je helpt mee met het verder professionaliseren van de organisatie doordat je je kennis en kunde optimaal inzet. In een veranderende organisatie voel je je ‘als een vis in het water’.

Je bezoekt je projecten met regelmaat en houdt proactief contact met alle steakholders. Inteco heeft de beschikking over een eigen fabriek, waardoor haar slagkracht uniek is en ook speciale verzoeken van klanten uitstekend kunnen worden afgehandeld. In de klantenportefeuille bevinden zich dan ook niet de minste namen: Booking.com, ASML, WTC, Radboud en Shell zijn slechts een greep uit het indrukwekkende klantenbestand.

Intern werk je veelvuldig samen met je collega-projectmanagers en projectbegeleiders; een hecht team dat graag nauw samenwerkt aan het behalen van haar doelen. Je rapporteert direct aan de Commercieel Directeur. Binnen de organisatie is men gewend om makkelijk bij elkaar binnen te lopen. Betrokkenheid en een menselijke manier van samenwerken is typerend voor Inteco.


Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een HBO opleiding richting installatietechniek of bouwkunde;
 • Het managen van technisch complexe projecten met hoog afbreukrisico beheers je als geen ander;
 • Je hebt oog voor interne processen op zowel zakelijk als sociaal gebied;
 • Je bent proactief en een geboren motivator en inspirator;
 • Je voelt je prettig in een veranderende en informele organisatie.

Bedrijfsprofiel:

Inteco levert al 25 jaar klimaatoplossingen met een groot onderscheidend vermogen. Zij maakt daarbij gebruik van klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds. De klimaatbeleving van Inteco past bij de comfortbehoeften van de mens, het esthetisch oog van een ontwerper, waarbij de technische eisen van een gebouw niet uit het oog worden verloren.

Door eigen R&D, engineering, productie en assemblage is zij in staat om elk project als maatwerk uit te voeren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boxtel, maar zij is ook internationaal actief in onder andere Luxemburg, België en Denemarken. Haar vooruitstrevende dienstenverlening, kwaliteitsgarantie en de constante klantfocus maken van Inteco een partner waarop klanten vertrouwen. Dát is het onderscheidende vermogen van Inteco.


De organisatie kenmerkt tevens zich door het familiegevoel dat sterk aanwezig is en daarnaast is Inteco financieel gezond. Als een professionele Brabantse no-nonsense organisatie waarbij de cultuurwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zeer hoog in het vaandel staan, weet ze haar medewerkers lang aan zich te binden. Er heerst een informele, creatieve sfeer en alle, ruim 50, medewerkers zijn trots op hun bedrijf en de aanwezige technische kennis.

Arbeidsvoorwaarden:

Geboden wordt een interessante functie bij een niche-bedrijf dat zich steeds wil verbeteren zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Je mag rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, een passend salaris afhankelijk van kennis en kunde, een auto en de mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling.


Word jij enthousiast van deze uitdaging of ken je iemand die hier goed op past? Dan komen we graag in contact met jou. Bel voor meer informatie met Marcel Ruwers via telefoonnummer 06-12179705 of mail naar info@impulse4you.nl.

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.