Onderhoudsmonteur Glastuinbouw & -kassen (hightech)


Wil je werken met de nieuwste technieken binnen een geweldige werksfeer en veel ontwikkelmogelijkheden?


Standplaats: Nunhems, Noord Limburg;
Salaris: in overleg;
Ervaring: is zeer gewenst, maar ook starters nodigen we van harte uit om te reageren!


Wil je werken in een high-tech omgeving? Werken aan gezond en voldoende voedsel voor de hele wereld?

 • Wil je werken binnen een hecht en zeer professioneel team van techneuten?
 • Een unieke hightech omgeving?
 • Op zoek naar een functie met verantwoordelijkheid?
 • Een bedrijf met mooie doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden?

Wie zijn wij?

Onder de merknaam ‘Nunhems’, biedt BASF Vegetable Seeds deskundig advies en hoogwaardige zaden in zo’n 25 groentegewassen. Meer dan 2.000 collega’s produceren wereldwijd veredelde groente-rassen en zaadproducten. Onze focus ligt vooral op het produceren ervan, maar we gaan nog veel verder dan dat. We delen genetica, diensten en deskundigheid met onze klanten, zodat zij zo optimaal mogelijk succesvol kunnen zijn. Denk hierbij aan het voorkomen van ziekten, snellere plantengroei, nieuw ontwikkelde kassen, het versterken en ontwikkelen van nieuwe planteigenschappen e.d.


Ontwikkelen van het voedsel van de toekomst
Op onze site in Nunhem op het platte land in Noord Limburg werken zo’n 800 medewerkers. En we zijn nog steeds groeiende. Dat betekent dat ook onze faciliteiten mee moeten groeien. Door de groei van meer gebouwen, meer collega’s en nieuwe installaties komen er vanzelfsprekend steeds meer onderhoudswerkzaamheden bij. Om dit goed te kunnen blijven faciliteren, zijn we op zoek naar een technicus die ons onderhoudsteam voor kassen en klimaatcellen komt versterken.


Wat worden je taken?

Je bent samen met je collega’s dagelijks bezig met het oplossen van storingen en het maken van kleine aanpassingen. Daarbij houdt je je aan de strikte procedures t.a.v. hygiëne en veiligheid. Je denkt proactief mee in verbeteringen en oplossingen. Dit is voornamelijk elektrotechnisch en automatiserings-technisch van aard. We sturen namelijk alles aan vanuit het beheersysteem ‘Priva’ die de installaties m.b.t. kassen, klimaatcellen, gebouwen en processen op de farm bestuurt.

Als team streven we ernaar de processen zo perfect mogelijk te laten verlopen en om (herhaling van) alarmen te voorkomen. Iedereen binnen het team werkt vanuit zijn eigen vakgebied of specialisme. We adviseren proactief over het klimaat, regelen de besturing in en documenteren alles consequent en nauwgezet in het onderhoudsmanagementsysteem. Je interpreteert de informatie die het systeem genereert. Op basis van de informatie doe je aanbevelingen en de nodige aanpassingen. Je communiceert proactief met stakeholders, stelt gebruikershandleidingen op en doet waar nodig aanbevelingen. Alles met als doel het zo optimaal mogelijk laten functioneren van de farm.


Bij BASF werken we samen

Je komt te werken in een hecht en fijn samenwerkend team van zo’n 8 technici. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het beheer van ’s werelds meest moderne glas- en klimaatcellen. Een kleine storing kan al grote invloed kan hebben op de teelt van onze levende have. Je collega’s hebben dan ook een bovengemiddeld verantwoordelijkheidsgevoel, tonen eigenaarschap, zijn betrokken en perfectionistisch van aard. Die eigenschappen zien we ook graag terug in jou.


Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde Elektro- of Installatietechnische opleiding MIT / MBO Elektrotechniek;
 • Kennis- of werkervaring binnen de kas- en tuinbouw is een pre
 • Starters nodigen wij van harte uit om te reageren. We leren je graag de kneepjes van het vak!
 • Je bent communicatief vaardig, kan goed zelfstandig als in een team werken en bent leergierig;
 • Kennis van pc’s & automatiseringssystemen / bereid onze systemen te leren (o.a. Priva)
 • Rijbewijs B;
 • Je woont bij voorkeur binnen een straal van 30 auto minuten van Nunhem;
 • Storingsdienst draaien is voor jou geen probleem (ongeveer 7 keer per jaar);
 • Veiligheid, werken met procedures en strenge hygiënenormen is voor jou geen probleem;

Wat bieden wij jou?

Werken bij BASF is anders dan werken bij een regulier productie- of projectenorganisatie. Er gelden bij ons bijzondere omstandigheden met veel potentie en mogelijkheden. We maken het voedsel van de toekomst en gebruiken steeds weer nieuwe technieken en genetica om de wereldbevolking te kunnen blijven voeden. De bijdrage in input van het onderhoudsteam is daarbij onmisbaar.

Ondanks onze wereldwijde bekendheid werken we lokaal. Omdat het een unieke en inspirerende (onderzoeks)omgeving is, verwachten we veel van je, maar valt er ook veel te leren. Er zijn binnen BASF talloze mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We hebben de ‘Kennisdelingsacademie’ opgezet en doen veel aan opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.  

Ondanks de strikte regels t.a.v. hygiëne en veiligheid is BASF geen ‘strakke’ organisatie. Je hebt binnen jouw functie veel ruimte voor eigen inbreng en invulling. Er hangt een ontspannen en prettige werksfeer. Werken met flexibele werktijden is bijvoorbeeld geen probleem.

Naast een mooie groene werkomgeving bieden we je een mooi pakket arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan:

 • Een marktconform salaris met 8,33% vakantietoeslag;
 • een prestatiebonus;
 • een halve 13e maand;
 • 24,5 vakantiedagen en 5 ADV dagen;
 • vastgestelde vergoeding tav aanvullende verzekeringen bij je zorgverzekering;  
 • een team van enthousiaste, professionele en gedreven collega’s!

Deze vacature is exclusief gegund aan Bureau OpAan & Impulse Executive Search & Consultancy. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. B.v.d.

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.