Werving & selectie

Investeren in elkaar

Impulse is geen werving- en selectiebureau dat u belooft dat u ‘nergens naar om hoeft te kijken’. Wij zijn ervan overtuigd dat de perfecte match alleen tot stand kan worden gebracht, als we veel tijd en energie steken in het voortraject. En daar hebben we u en uw mensen bij nodig.

Legt u een opdracht bij ons neer, dan starten we eerst met een uitgebreid onderzoek naar de vacature en de functie-eisen, vaak aangevuld met een ‘360° feedbackonderzoek’. Collega’s en wellicht ook leidinggevende schetsen ons daarbij vanuit hun perspectief een beeld van de functie. We toetsen hiermee of alle wensen en verwachtingen overeenkomen. Op basis van dit alles formuleren we een overtuigend profiel dat een kandidaat vertelt waarom hij of zij naar uw organisatie zou moeten overstappen.

Selecteren van de juiste kandidaat

Vervolgens zoeken we de perfecte kandidaat voor u. Via ons eigen netwerk, bekende Jobboards en social media waaronder LinkedIn (Recruiter), boolean search, Facebook. Alles wat kan helpen om tot een goede invulling van de vacature te komen.

Bij de intake met een potentiële kandidaat gaan we uit van een unieke, zelf ontwikkelde interviewmethodiek. (“Handige tool, efficiënt en bijzonder effectief”, vinden onderzoekers van de Katholieke Universiteit Brabant). Hiermee maken we haarscherp duidelijk waarom iemand past, hoe je de kandidaat het beste positioneert en waar je ontwikkelmogelijkheden en beperkingen liggen. Het intakeverslag waarin dit alles wordt vastgelegd, is een gedegen basis voor het sollicitatiegesprek en blijkt ook daarna voor veel werkgevers een waardevol naslagwerk.

Aan de voorkant hebben we u en uw mensen nodig. Daarna beloven we u dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Werving, selectie, gesprekken, correspondentie … Impulse regelt het allemaal!


Meer voor opdrachtgevers: