Referenties

“Sinds enkele maanden werken we samen met Impulse voor de invulling van indirecte functies. We hebben net met Marcel de eerste twee trajecten achter de rug. Wat opvalt daarbij is de drive en de kwaliteit om zich de specifieke kenmerken van de organisatie en functies eigen te maken en dit te vertalen in een uitgebreid zoekprofiel. Op deze wijze kan er gericht naar de juiste kandidaten gezocht worden.  En met succes want beide functies zijn inmiddels met goede kandidaten ingevuld!

De samenwerking  en elkaar aangesloten houden tijdens het traject verloopt heel soepel.”

Gerard Vincken
HR manager Arriva Limburg

“Jeroen, dan heb je me. HELEMAAL !”

Als rechtgeaarde MKB-er ben ik soms te zuinig en ben dan “Penny wise and Pound foolish”. Na mijn eerste gesprek met Marcel Ruwers werd dat anders na de zin hier boven. Ik blijf geld uitgeven voor werving & selectie een lastige vinden, maar besef elke keer dat ik zelf beter ben in andere dingen.

Als gezegd, Marcel triggerde ons met bovenstaande zin en heeft dit helemaal waar gemaakt. Vanaf moment 1 kroop hij in onze huid en heeft voor ons een hele fijne verkoper gevonden. In België nog wel! Iemand die bij ons past. En dat is zeker de verdienste van Marcel.

Mooi werk en zijn geld dubbel en dwars waard. “Deze kruidenier” ook blij.

Jeroen Croonen
Managing director – Homeij & Hombel

“Ik heb nu bij een aantal wervingsopdrachten samengewerkt met Impulse. Wat voor mij key is voor het succes van een dergelijke samenwerking is open- en directe communicatie, korte lijnen, onderling vertrouwen en iemand die ook inhoudelijk de kritische sparringpartner is en durft mee te denken met hetgeen de organisatie zoekt.

Marcel weet het vertrouwen te winnen, schakelt snel en is een echte verbinder. Hij is pas tevreden als hij een goed resultaat heeft neergezet. Wanneer hij de waarde van iemand inziet en overtuigd is van diegene zijn kwaliteiten zal hij er alles aan doen om die persoon op de juiste plek te laten belanden.

Hij is, op een prettige manier, volhardend in wat hij doet. Wij zijn erg tevreden over de door Impulse vervulde posities bij ons, de medewerkers die via Impulse bemiddeld zijn zitten goed op hun plek. In de toekomst zullen wij zeker de samenwerking blijven opzoeken”.

Carolina Mussen
HR Business Partner - Brightlands Chemelot Campus

 “Ik ken Marcel inmiddels al weer enkele jaren, destijds aan elkaar voorgesteld door een gezamenlijke relatie. Sindsdien regelmatig bijgepraat onder het genot van een kop koffie of een kleine lunch. Ik heb helaas Marcel nooit een opdracht kunnen geven, simpelweg omdat ik geen vacatures had. Het contact ontwikkelde zich van een zakelijke- naar een vriendschappelijke relatie.

Toen ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging was het Marcel die onmiddellijk voor mij aan de gang ging. Dit resulteerde heel snel in twee mooie proposities en in no time kreeg ik een prachtige baan bij HERAS dankzij de bemiddeling van Marcel.

Marcel is een verbinder, iemand die heel goed weet hoe een kandidaat in elkaar steekt, welke werkomgeving bij hem of haar past en aan welk soort kandidaat het bedrijf behoefte heeft”. 

Ruurd Klein Langenhorst
Operations Manager NL - Heras

“Impulse heeft ons ondersteund met diverse vraagstukken, waaronder de werving & selectie van diverse functies binnen onze organisatie, het in kaart brengen van onze personeelsbehoefte en het uitzetten van wervingsacties. Daar kwamen uiteindelijk fantastische kandidaten uit voort. Stagekings bestaat nu uit een beter en leuker team met echte professionals. Naast ondersteuning op het gebied van werving en selectie ondersteunt Impuls ons ook op het gebied van personeelszaken en het professionaliseren van ons personeelsbeleid. Ook dit is naar allen tevredenheid verlopen!”

Niels van Vijfeijken
Directeur / eigenaar – Stagekings