Interim professionals

Ben je bereid om tijdelijke of specialistische opdrachten te doen?

Laat dan gerust je gegevens bij ons achter, want we zoeken voor onze opdrachtgevers regelmatig professionals zoals jij. Mensen met een overtuigend trackrecord en bij voorkeur een bijzondere specialisatie voor uitdagende projecten waarin je kunt excelleren en taken en verantwoordelijkheden die je echt liggen. Daar zorgen wij als ‘matchmakers’ wel voor.

Impulse biedt je toegang tot een breed netwerk van interessante opdrachtgevers. Vaak zijn dat bedrijven die je zelf misschien niet zo snel of makkelijk zult benaderen.

Professioneel ontzorgen

Maar we openen niet alleen deuren voor je. We zorgen ervoor dat je opdracht helder is, dat alle juridische zaken netjes zijn afgedicht, zorgen voor goede algemene voorwaarden, nemen de facturatie en eventueel de voorfinanciering op ons of we zorgen voor een goed salaris. Alles om er voor te zorgen dat jij je volledig kunt concentreren op waar je goed in bent en dat gene kan doen waar je echt energie van krijgt.

Misschien heb je uit het verleden nog een BV of eenmanszaak die aan ons kan factureren. En anders plaatsen we je gewoon op onze payroll tegen een afgesproken uurtarief. Dan kun je zelfstandig ondernemen, zonder alle rompslomp en zonder risico. Makkelijk én zeker.


Meer voor kandidaten: