Begeleiding, advies en coaching

Til uw onderneming naar een hoger niveau

Impulse brengt u in contact met kandidaten die uw onderneming verder brengen. Maar op meerdere fronten kunnen wij u ook zelf ondersteuning bieden, als verlengstuk van uw organisatie.

Onze consultants begeleiden en adviseren u op het brede terrein van HR en Commercie. Of u zet hen in op interim-basis. Voor een bepaald project bijvoorbeeld. Voor begeleiding van een veranderingstraject. Of voor heel concrete HR-gerelateerde werkzaamheden, zoals corporate recruitment of de inrichting en professionalisering van uw P&O afdeling.

We ondersteunen niet alleen uw organisatie, maar kunnen ook uw mensen die dat nodig hebben, begeleiden en coachen. Iemand die vastloopt in zijn carrièreontwikkeling bijvoorbeeld. Een collega die na een lange verzuimperiode ‘haar weg terug moet zien te vinden’. Onze consultants hebben de ervaring om te kunnen luisteren, de juiste vragen te stellen en op nieuwe perspectieven te wijzen. En is de problematiek heel specifiek, dan kent ons netwerk altijd wel een specialist die daarvoor is uitgerust.


Meer voor opdrachtgevers: