Assessments

Meten is weten

U heeft alle vertrouwen in een kandidaat, maar u wilt uw onderbuikgevoel toch graag gestaafd zien met feiten. Of u wilt weten wat de groeipotentie van een huidige medewerker is. Is het slim om in hem of haar te investeren? Welke opleiding is raadzaam? Is de functie waar iemand naartoe wil groeien, wel reëel? Of is het misschien beter om afscheid te nemen?

Me. persoonlijkheidsmeting 

De persoonlijkheidsmeting die gebruikt wordt als basis voor de persoonlijke profielen van individuen en teamscans heet Me. (MieDot). Me. koppelt bewust gekozen competenties aan onbewuste drijfveren. Talent en competenties worden zo aan elkaar gekoppeld. Impulse kan m.b.v. het instrument meten waar iemands natuurlijke kracht/drijfveren liggen en welke competenties daarbij horen. Vanuit deze methode kunnen we desgewenst een op maat gemaakt coaching- of groei- en ontwikkeltraject opstarten.

Persoonlijke Profiel Analyse

Jij wilt toch ook in je kracht staan? Met de Persoonlijke Profiel Analyse ontstaat in 8 minuten al een scherp inzicht in het gedrag, de talenten en de eigenschappen van jou als professional. Het werkgedrag, het gedrag dat je vertoont onder druk en je persoonlijke gedragskenmerken van worden hiermee inzichtelijk gemaakt. De Persoonlijk Profiel analyse ondersteunt in het maken van een onderbouwde keuze met behulp van de bekende DISC methodiek. Wij bespreken de resultaten natuurlijk achteraf samen met de kandidaat en geven inzicht waar dat nodig is. We adviseren u als werkgever graag over de stappen die je kunt maken. Hoe je in je kracht komt en blijft.

Ook voor uw medewerkers

We kunnen de testen en coaching trajecten ook gebruiken om de talenten en kwaliteiten van uw medewerkers in uw team in kaart te brengen. Met deze resultaten kunnen de verschillende talenten en karakters op de juiste taken worden ingezet, zodat ook het team optimaal kan functioneren. Met de juiste medewerker op de juiste plek staat zowel de medewerker als het team volledig in zijn kracht. En dat is weer nodig om uiteindelijk tot optimale prestaties te komen. En dat zie je terug in het resultaat!


Meer voor opdrachtgevers: