Interim professionals

Kies voor toegevoegde waarde

Impulse beschikt over een uitgebreid netwerk van ZZP’ers en interim-managers op HBO+ en WO-niveau. Professionals die wij tijdelijk bij u kunnen plaatsen voor een specifiek project. Ook hierbij geldt dat zij pas echt van toegevoegde waarde voor u zijn, als ze in hun kracht worden geplaatst. En dat is precies wat Impulse doet.

Wij verdiepen ons uiteraard in uw organisatie en in de functie die openstaat. In uw eisen en verwachtingen. Maar we willen ook alles weten van het specifieke project. Wat is de essentie? Wat is de uitdaging? Waar liggen eventuele valkuilen? Pas als dat helder is, gaan we op zoek naar de juiste kandidaat. Via onze eigen Impulse-interviewmethodiek maken we een ‘foto’ van zijn of haar expertise, ambities en verwachtingen. Een haarscherp beeld dat u precies laat zien of het matcht!

Overweegt u een flexibele schil van medewerkers en expertise, zodat u zich meer op de kern van uw activiteiten kunt richten? Misschien zijn zzp’ers, tijdelijke medewerkers en juist zeer gespecialiseerde vakmensen voor u interessant. Denk hierbij aan toezichthouders, leden van Raad van Bestuur, salarisadministratie, HRM, algemeen management, commercie, optimalisatietrajecten, onderzoek en advies, organisatieadvies, financiële- en investeringsvraagstukken, bedrijfsovername of -overdracht, logistieke- of ICT-technische optimalisatie etc.

Onze consultants denken graag met u mee


Meer voor opdrachtgevers: