Werving & selectie

Een nieuwe uitdaging. Een volgende stap.

Plezier in mijn werk, persoonlijke en professionele groei. Een inspirerende omgeving. Allemaal leuk en aardig, maar wat is dat dan? Wat betekent dat voor jou?

Impulse is geen snelle en makkelijke opening naar een nieuwe baan. Om een match tot stand te brengen die jou en je toekomstige werkgever daadwerkelijk verder brengt, investeren we veel tijd en energie in de voorkant van het traject. We verdiepen ons in het bedrijf en de functie. Maar we verdiepen ons ook vooral in jou. In je CV, maar vooral in jou als persoon.

Bij onze kennismaking gaan we uit van een unieke, zelf ontwikkelde interviewmethodiek. (“Handige tool, efficiënt en bijzonder effectief”, vinden onderzoekers van de Katholieke Universiteit Brabant). Hiermee helpen we je te verwoorden wat echt bij je past, hoe je jezelf het beste positioneert en waar je ontwikkelmogelijkheden liggen. Met dat inzicht ga je het sollicitatiegesprek in. Wij helpen je om onder woorden te brengen waarom jij de juiste match bent, de juiste kandidaat voor de vacature.

Tijdens het hele traject kun je rekenen op intensieve en professionele begeleiding en coaching, zodat je jezelf gedurende de hele procedure overtuigend en zelfverzekerd positioneert en presenteert.


Meer voor kandidaten: