Voor opdrachtgevers

It’s all about people

Mensen maken het verschil. Uiteindelijk zijn het uw medewerkers die bepalen of u de concurrentie nakijkt of juist het nakijken geeft. Maar alleen als ze op een plek zitten waar ze het allerbeste uit zichzelf kunnen halen.

Impulse Executive Search & Consultancy zoekt, vindt en plaatst de juiste professionals voor uw onderneming. Mensen die daadwerkelijk het verschil gaan maken. Dat veronderstelt dat we heel goed moeten weten wat er speelt binnen uw organisatie. Wat de openstaande functie precies behelst. Wat de verwachtingen zijn. De cultuur binnen het bedrijf. Welke perspectieven u biedt. Alles willen we weten, als verlengstuk van uw eigen HR-afdeling.

Het zal u niet verbazen dat wij uitsluitend werken op basis van exclusiviteit. We investeren immers heel veel tijd, energie en geld in de profilering van uw bedrijf en de vacature. Want daarmee moeten we de professional die u nodig heeft, in beweging brengen. Omdat het gras bij u écht groener is. U wilt immers niet ‘het zesje’ dat uit onvrede naar een nieuwe job uitkijkt. U wilt de man of vrouw die uit positieve overtuiging voor u kiest. U wilt de beste die er te vinden is. Want dat is ‘de tien’ waarmee u de concurrentie het nakijken geeft.

Onze opdrachtgevers

Impulse Executive Search & Consultancy werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren in Nederland en België. Grote en kleinere bedrijven met bekende en minder bekende namen. Maar niet de naam noch de omvang is van belang. Wat telt is wat zij van ons vinden.

Werving & Selectie

Alles voor een juiste match.

Meer informatie

Headhunting

Omdat het gras bij u echt groener is!

Meer informatie

Interim professionals

Ook als het tijdelijk is moet het matchen.

Meer informatie

Assessments

Precies wat u wilt weten.

Meer informatie

Begeleiding, advies en coaching

Maak gebruik van onze ervaring.

Meer informatie